Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billiga Galaxy S4 mönster online

22 Fynd

Vill du se ball ut även med din telefon?

Visst är det trist när du går runt med samma tråkiga skal som någon annan? Kanske någon du känner eller bara någon på stan? Här på Fyndiq hittar du en uppsjö av billiga skal med mönster i alla former och färger till Samsung Galaxy S4. Med motiv som drömfångare, leoparder, den engelska flaggan eller något annat coolt mönster så kommer du inte gå lottlös. Ett riktigt snyggt mobilskal gör även att din Galaxy S4 får ett extra uppsving och ger det mer personlig prägell.

Tips för ett lyckat köp

Behöver du något mer till din telefon? Ett snyggt fodral till Samsung Galaxy S4 kan hålla din telefon skyddad mot stötar och eventuellt damm. Hos Fyndiq hittar du mängder av tillbehör och skydd, självklart till våra förmånliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ha koll på vilken som är din

Har ni många olika Samsungtelefoner i hemmet? Eller du kanske till och med har många olika själv? Då kan unika mobilskal vara ett bra sätt att skilja dem åt. Gör den ena grön, den andra blå och de andra till något kul mönster. Eller varför inte dela in dem i olika landsflaggor för att på det sättet minnas dem bättre. Eller så kan du dela upp dem efter djur och på det sättet hålla isär dem på bästa sätt.