Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda enfärgade GalaxyS5 fodral billigt!

Fyndiqs favoriter

Varför ha mobilskal när du kan ha fodral? Visst är det väl smart att ha ett mobilskal för att skydda sin mobiltelefon – men har man en Samsung Galaxy s5 kan det vara en idé att ha någonting som är snäppet bättre: ett fodral! Och det är just vad du kan hitta här hos oss på Fyndiq. Du kan välja bland mängder av olika färger och få ditt fodral till ett lågt pris. Köp billiga och enfärgade fodral till Samsung som gör att din mobil inte bara håller sig hel, utan också är enkelt stilren i din favoritfärg. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp! S View cover för Samsung är himla smart. Det är ett fodral med en lucka så att du snabbt kan se vad som händer på mobilen även om fodralet är stängt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Svart, vit, rosa, grön – eller kanske orange! Det är inte alltid lätt att välja vilket fodral man vill ha till sin Samsung mobil, men beslutsångest är ingenting som du ska oroa dig över när du handlar hos oss på Fyndiq. Här är nämligen priset så pass lågt att du enkelt kan klicka hem flera olika färger på fodralet utan att det gör någon större skillnad i plånboken. Välj mellan allt från svarta flip cover fodral till läderfodral i brunt. Du bestämmer, och vi levererar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.