Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda enfärgade GalaxyS5 fodral billigt

32 Fynd

Varför ha mobilskal när du kan ha fodral?

Visst är det väl smart att ha ett mobilskal för att skydda sin mobiltelefon — men har man en Samsung Galaxy s5 kan det vara en idé att ha någonting som är snäppet bättre: ett fodral! Och det är just vad du kan hitta här hos oss på Fyndiq. Du kan välja bland mängder av olika färger och få ditt fodral till ett lågt pris. Köp billiga och enfärgade fodral till Samsung som gör att din mobil inte bara håller sig hel, utan också är enkelt stilren i din favoritfärg. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp

S View cover för Samsung är himla smart. Det är ett fodral med en lucka så att du snabbt kan se vad som händer på mobilen även om fodralet är stängt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Svart, vit, rosa, grön — eller kanske orange

Det är inte alltid lätt att välja vilket fodral man vill ha till sin Samsung mobil, men beslutsångest är ingenting som du ska oroa dig över när du handlar hos oss på Fyndiq. Här är nämligen priset så pass lågt att du enkelt kan klicka hem flera olika färger på fodralet utan att det gör någon större skillnad i plånboken. Välj mellan allt från svarta flip cover fodral till läderfodral i brunt. Du bestämmer, och vi levererar.