Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda Sony Ericsson Xperia skal m.m

1 451 Fynd

Massa Sony Ericsson Xperia skal att fynda

Nu är tiden inne för att göra en extreme phone makeover! Hos Fyndiq kan du sätta tänderna i praktiska displayskydd och snygga skal till t. ex. Sony Ericsson Xperia Arc och Xperia Ray.

Tips för ett lyckat köp

Något som är bra att tänka lite extra på när du ska shoppa är att du väljer rätt produkt för just din mobilmodell. Ett mobilskal till Sony Xperia Neo kanske inte passar som handen i handsken om du har t. ex. en Sony Ericsson x8 eller en Xperia Mini. Vilken funktion ditt Xperia skal ska fylla är en annan sak att ha i åtanke. Om den ska överleva en resa från fickan ner i asfalten kan ett skal av silikon eller TPU vara något för dig! Vill du skydda hela mobilen är ett mobilfodral både snyggt och praktiskt. Om olyckan är framme och du har shoppat fel skal eller annan produkt, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Inspiration till skalfrossa

Precis som en blomma blir glad av vatten blir din Sony Ericsson snäppet nöjdare av ett fint skal som skyddar baksidan om den skulle falla ur näven. Hos Fyndiq kan du frossa bland många mobilskal i olika utföranden och material. Vad som än passar för din Sonyericsson, glittrigt eller rockigt är det bara att välja för vi har allt! Ett skärmskydd kan också komma väl till hands för att undgå repor som lätt uppstår när man slänger ner den i väskan eller i bakfickan. Här kan du även finna displayskydd och skal till Xperia i ett kombo kit för ett toppen pris!