Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda tillbehör till Sony Xperia X8

Fynd

En lite roligare telefon med snyggt skal

Hos Fyndiq hittar ni ett stort sortiment av billiga tillbehör till din Xperia X8. Den lilla praktiska telefonen kan lätt skyddas och få ett bättre utseende med hjälp av ett snyggt skal. Passa på att fynda displayskydd till telefonen och håll den repfri. Här hittar du tillbehören billigt och kan lätt välja det skalet du önskar och dessutom ha råd och plats för ett extra, eller två. Hur många billiga skärmskydd du än väljer så kan du vara säker på att du har råd.

Tips för ett lyckat köp

Det är inte alltid så lätt med alla siffror som man ska hålla reda på, X10, X10 mini och X8 skiljer sig dock åt i form av storlek, se därför till att du är inne i rätt kategori och väljer skal. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En Ericsson telefon

Sony Xperia X8 är en prisvärd telefon som togs fram ur Ericsson eran. Den smarta mobiltelefonen finns till för den sociala personen som vill hålla dig uppdaterad i Facebook, Twitter och Youtube. Telefonen lanserades visserligen 2010 och har den tidigare versionen av Android, trots detta så är det en väldigt enkel och smart telefon. Den är också idag väldigt billig för att vara en pektelefon. Och nu kan du alltså pimpa den med ett snyggt skal.