Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Sony Xperia Z fodral!

Fyndiqs favoriter

Hitta fodral till mobilen online! Sony Xperia Z är en vattentät smartphone, så om du tappar den i toaletten bör det inte vara några problem. Om du däremot tappar den i marken så kan det vara värre, och därför kan ett mobilfodral som skyddar mot repor och bucklor behövas. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud med billiga fodral till Sony Xperia Z, så att du kan skydda din mobil med stil! Välj bland en rad olika färger och modeller! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Ibland kan man tröttna på sin mobils utseende och vilja byta färg på den. Därför är det smart att köpa fler än ett fodral! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken typ av fodral passar? När det kommer till att välja ett bra fodral till din käraste ägodel gäller det att tänka till ordentligt! Det finns nämligen en rad olika material, färger och modeller att välja mellan. Du som vill ha ett fodral i ett slitstarkt material bör satsa på ett läderfodral. Sen kan du även välja mellan ett så kallat flipfodral eller ett plånboksfodral. Flipfodralet ger skydd åt mobilen på både baksida och framsida och dessutom är det lätt att komma åt skärmen genom att ”flippa” upp fodralet. Vill du istället ha din mobil, ditt kort och dina pengar samlade på samma ställe passar ett plånboksfodral bättre!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.