Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Xperia Z plånboksfodral!

Fyndiqs favoriter

Hitta plånboksfodral till mobilen online! När du köpt en ny mobil vill du förmodligen att den ska fungera bra och vara fin så länge som möjligt. Då är det rent ut sagt nödvändigt att ha ett bra fodral som skyddar telefonen. Och om du vill ha mer än bara ett fodral kan du köpa ett plånboksfodral. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga plånboksfodral till Sony Xperia Z, så att du kan skydda din mobil på ett smart sätt! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Hitta fler produkter att fynda när du ändå är här, och betala samma frakt oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Samla dina värdesaker i ett plånboksfodral! Det som är oerhört smidigt med plånboksfodral är att du kan ha koll på exakt var alla dina värdesaker är. Du slipper de jobbiga stunder då du springer runt i hela huset och letar efter din mobil eller ditt bankomatkort. Och förutom att samla alla värdesaker på ett smart sätt ger även plånboksväskan ett snyggt utseende till din mobiltelefon. Välj mellan ett fodral i en klassisk svart läderlook eller ett fodral i snyggt leopardmönster! Oavsett hur du vill att ditt plånboksfodral ska se ut hittar du säkerligen en variant som passar hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.