Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Bordshållare Mobil

215 Fynd

Bordshållare till mobiler och surfplattor

Ibland är det inte läge att hålla sin smartphone i handen och då är en bordshållare mobil ett utmärkt hjälpmedel. Med en bordshållare kan du ställa ifrån dig mobilen när du tittar på film, följer ett recept vid matlagning eller vid andra tillfällen då du behöver händerna fria. Vi har flera typer av bordshållare du kan välja mellan i vårt sortiment.

Köp bordshållare mobil online

I vår butik hittar du ett stort sortiment bordshållare som fungerar till de flesta mobilerna. Fördelen med ett universalställ är att du inte behöver köpa ett nytt när du byter telefon. Många av våra bordshållare kan dessutom även användas till surfplattor. Det viktigaste är att du kontrollerar att hållaren fungerar till just din smartphone eller surfplatta innan du lägger din beställning.

Välj den variant som passar dig

Tack vare vårt breda utbud hittar du garanterat en bordshållare mobil som tilltalar dig här hos oss. Du kan välja en enkel knapp som också förenklar när du håller mobilen i handen. Annars kan du välja ett bordsställ som du ställer telefonen på. De brukar fungera med telefonen i både liggande och stående läge. En del av våra bordshållare är vikbara för att de ska ta så lite plats som möjligt när du inte använder dem. Perfekt om du inte har så mycket utrymme hemma.

En del bordshållare är vridbara så att du alltid har bästa överblick över mobilen. Andra är dockningsstationer där din telefon laddas på samma gång som den står i hållaren. Våra bordshållare mobil finns i en mängd former och färger för att du alltid ska kunna hitta en som passar just ditt hem. En stilren hållare smälter enkelt in i ditt hem. För dig som gärna sticker ut finns det gott om färgglada alternativ.

Vi har också stativ på tre ben som fungerar både till smartphones och kameror. De är utmärkta att använda när du vill filma eller ta bra bilder. En del bordshållare är även utrustade med LED-belysning som kan vara till hjälp när du vill ta selfies och ljuset inte är så bra där du befinner dig.