Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga mobilhållare online!

Håll mobilen på plats! Har du en mobilhållare i din bil? Har du mobilhållare på din cykel? Om svaret är nej, är det helt klart dags att du införskaffar en sådan. Det är nämligen viktigt att man ser till så att mobilen har en säker plats när man färdas från en punkt till en annan. Här hos Fyndiq finner du ett stort utbud av olika mobiltelefonhållare som underlättar din vardag. Självklart kommer dessa till billigare priser, så att du kan köpa allt vad du behöver utan att din plånbok mår dåligt.

Tips för ett lyckat köp! Det är viktigt att du väljer rätt mobilhållare för din telefon, så kolla gärna en extra gång att märket stämmer innan du klickar på köp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Praktiskt och säkert! Mobilskal och mobilfodral är bra för att hålla mobilen hel, men det är också bra om man ser till så att mobilen håller sig säker i bilen. En antiglidplatta kan göra att telefonen håller sig stilla trots snabba kurvor, och en bilhållare gör att du kan se vad som händer på telefonen utan att du behöver ha den i dina händer. Praktiskt och säkert är vad det är, och du bör inte köpa mobiltelefoner utan att tänka på detta. Här hos Fyndiq finns allt vad du behöver för din mobil, så kom in och fynda bland våra billiga priser redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.