Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga badshorts online

17 Fynd

Fynda billiga badshorts online här

Många eftersträvar sköna kläder att bada i, och då är det badshorts och bikinishorts som gäller. Här hos oss på Fyndiq finner du ett brett urval av just billiga badshorts att dyka, simma och sola i. Välj mellan bikinishorts i härliga färger som neonnyanser och andra kulörer som turkos, stilrent vitt eller i mönster och ränder. Med perfekt passform sitter de bekvämt och ger kroppsformerna en snygg framhävning. Det är smidigt och enkelt att shoppa på nätet här hos oss — så varför inte köpa två par badshorts på samma gång, i olika färg och stil att variera mellan beroende på humör och överdel?

Tips för ett lyckat köp

Är du den sportiga typen? Här hittar du coola boardshorts med surfkänsla att bada i! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygg i strandshorts

Kärt barn har många namn, badshorts, bikinishorts, boardshorts eller surfshorts — de är alla varianter av det bekväma plagget som är utmärkt att bära på stranden eller vid poolen. I hotpantsmodell och med mjuk, bekväm passform avvisar badklädesplagget vatten samtidigt som det sitter stadigt på plats. Välj badshorts i den färgskala som du tycker bäst om och matcha med en snygg överdel, de anpassar sig efter dina kurvor och former på ett naturligt sätt och gör att du kan njuta av sol och bad! Välkommen att fynda redan idag!