Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag : 10-00-16.00 (stängt fredag)
röda dagar och helgdagar : Stängt

Fynda damskjorta & blus billigt online!

Fyndiqs favoriter

Snygga skjortor & blusar för damer online! Snygga kläder online är någonting som många söker efter - men det är inte alltid lätt att hitta ett alternativ man gillar. Förhoppningsvis, och troligtvis, kommer du att hitta detta hos oss på Fyndiq. Vi har nämligen samlat på oss mängder av skjortor och blusar så att du snart ska hitta ett alternativ som passar dig. Fynda allt från blusar med spets till stilrena skjortor som passar på kontoret. Vi har damskjortor och blusar för alla tillfällen. Dessutom kan du köpa dessa billigt så att du kan handla hem allt vad du önskar utan att det blir kostsamt.

Tips för ett lyckat köp! Om du klickar på produktbilden kommer du till beskrivningen av plagget, och där kan du se vilka storlekar du kan välja mellan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta rätt skjorta eller blus för dig! Att hitta snygga märkeskläder billigt är alltid kul, vare sig det gäller toppar, blusar eller skjortor. Varför inte kika igenom vårt utbud och se om du hittar någonting som passar dig? Här finns allt från blusar med blommor till svarta t-shirts med krage. Du kommer mest troligt att få svårt att undvika att hitta något du gillar. Vad väntar du på? Köp snygga kläder hos oss på Fyndiq och du kommer inte att ångra dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.