Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda sköna sängkläder online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av pyjamas och nattlinnen! Det är under nattens timmar vår kropp går igenom dagen och reder ut allt trassel. Att då sova bekvämt är av stor vikt för att allt trassel ska kunna redas ut. Här på Fyndiq finner du ett glansigt, mjukt och härligt utbud av sovplagg och till underbart billiga priser som gör att du utan att få dåligt samvete med lätthet både kan lägga ner ett nattlinne i siden för svala kvällar och en härlig pyjamas i bomull till kyliga stunder. Visst är det underbart att handla sovkläder online för att finna riktiga drömpriser. Vem vet, kanske kommer du även att drömma om dem?

Tips för ett lyckat köp! När det kommer till att hitta rätt sovkläder gäller det att tänka på att du ska köpa det plagg som kommer få dig till den bästa sömnen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pyjamasbyxor, trosor eller sovlinne! Liksom vi alla människor gör saker otroligt olika varandra – allt från att äta ballerinakakor till att låsa dörren så sover vi även på olika sätt och i olika klädesplagg. Döm inte bort pyjamasen med förutfattade meningar. Det finns många pyjamas dam med skön passform om du inte vill krypa ner i en liten negligé, bh och trosor eller så som du kom till världen – utan en tråd på kroppen. Här kan du välja och vraka bland drömplaggen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.