Fynda billiga stay ups

98 Fynd

Här hittar du stay ups i alla färger och former. Eleganta, sexiga och bara jäkligt snygga. Inga konstigheter att köpa billiga stay ups på Fyndiq. Varför inte ett par röda.


Hos oss på Fyndiq kan du köpa billiga stay ups online

I vårt breda sortiment hittar du mängder av stay ups i snygga modeller. De höga strumporna finns i många färger som rött, svart och klassisk hudfärg. Det bästa är att de finns med söta detaljer. Vad sägs om en fin broderad spetskant högst upp till exempel? Eller varför inte fina satin rosetter som tonar ned sexigheten och stayupsen lite mer oskyldigä Det finns med andra ord mängder av fina stay ups här för dig att fynda bland. Vilken färg och detalj fastnar du för? Kika igenom sortimentet och välj de som passar dig bäst. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Storlekarna kan variera och omkretsen på låret spelar in för en bra passform. Var därför noga med att dubbelkolla storlekar och mått innan du klickar hem dina fina strumpisar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Stay ups som sitter på plats

Det kluriga med stay ups är att de har tendensen att åka ner och inte vill sitta på plats. Ett bra tips är därför att undvika lotion på benen och låren när du har tänkt att bära dem. Alternativt att du smörjer in dig i god tid innan för att vara säker på att huden hunnit bli torr. Genom att undvika lotionen fäster strumpan mycket bättre på låret vilket också blir mer bekvämt!