Kundservice

Fynda din snygga Bh online

18 920 Fynd

Filtrera

Var noggrann när du väljer bh

Att hitta den perfekta bh är något som kvinnor drömmer om. För visst vill vi känna oss som en gudinna hela vägen? Att ha de rätta underkläderna kan skapa en otrolig självförtroende boost — och det behöver inte bara handla om att ha på sig en röd spets-bh, wonderbra, push-up eller en svart bh (12) i skirt material. Utan en ny och fräsch sport-bh kan vara det som sätter pricken över i:et när det handlar om hur vi vill känna oss. Här på Fyndiq hittar du ett stort utbud av olika bh storlekar, färger och material till billiga priser.

Tips för ett lyckat köp

Var noga med dina mått och vad du har för storlek. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tips till att hitta rätt bh

För att hitta rätt så gäller det att du känner din kropp och inte blundar och önskar du hade större eller smalare midja eller en annan form på brösten. Jobba med det du har så kommer du garanterat bli nöjd med det du lägger ner i varukorgen. Vad du först bör göra är att mäta din byst och ditt midjemått.sedan är det bra att tänka på att beroende på modell så kan storlekarna skilja sig. Samt att en bh ska hålla länge så knäpp den med det yttersta spännet för att sedan jobba dig inåt.