Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga dam string online!

Fyndiqs favoriter

Stringtrosa är en klassiker! Online hos oss på Fyndig finns ett stort sortiment av billiga string och tanga – minimala trosor som kanske är det snyggaste att ha på sig under både kjol, klänning och tajta byxor! Våra stringtrosor finns i både bomull och spets samt att du dessutom kan hitta string med strass och mer därtill. Men lägg på minnet att en vit eller svart stringtrosa i spets är något som aldrig går ur tiden, så har du svårt att bestämma dig för vilka string du vill köpa är dessa alltid ett säkert kort! Kombinerar du dina spetsstring med strumpebandshållare tillsammans med ett par genomskinliga stay-ups under den lilla svarta är det också svårt att inte känna sig riktigt het. Välkommen att shoppa loss!

Tips för ett lyckat köp! Har du vita byxor? Beiga string eller tanga syns inte genom tyget! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sexig i string! Stringtrosan är kanske det sexigaste plagg som någonsin skapats, vilken tur – string är både billigt att köpa och tar inte mycket plats i byrålådan! Stringtrosor med spets i blandade färger är bra för den som trivs i string och dessutom gillar att variera sig, den mer klassiska varianten i svart går hem till nästan precis allt och den vita är särskilt vacker att ha mot solkysst hud. Hitta snygga string med smycke, rosett och strass för de mer speciella tillfällena här! Här kan du fynda dina favoriter redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.