Fynda billig klocklåda & klockförvaring här

149 Fynd

Klockor och förvaring

Behöver du förvaring till dina klockor? Då kan du hitta detta hos oss på Fyndiq. Vi har ett stort utbud av olika boxar som kommer att samla alla dina klockor på samma ställe. Fyndiq har boxar i många olika storlekar och olika färger. Det gör att du som kund enkelt kan välja din nästa favorit.

Hitta rätt box till dina klockor

Hur ska du som kund kunna välja en förvaringslåda när vi har så pass många att välja på? Du kan börja med att fråga dig själv hur många fack du vill ha i lådan för dina klockor. Vi har allt från tre fack ända upp till 12 stycken fack. Några av våra modeller har även plats till solglasögon i samma box. Våra förvaringsboxar kallas för klockhållare med ett annat namn. Om du som kund känner dig osäker på vilken box som du ska välja till dina klockor så kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst.

Låt dina klockor förvaras med stil

Många av våra modeller i utbudet är snygga boxar med glas som gör att du kan se dina klockor. Det gör att du lättare kommer kunna välja den klocka du vill ha när du vaknar. Du får också lättare att se vilka klockor som du har i din samling. Att välja klockhållare efter hur många klockor som du vill förvara är det smartaste att göra. Det kan vara så att du har två par klockor och kanske tre stycken solglasögon och då passar förvaringsboxen som har facken till detta.

Organisera bland dina accessoarer

Klockboxarna är inte bara till för att förvara klockorna utan det ger dig en chans att organisera bland dina accessoarer bättre. Om du har klockor, smycken och annat slängt i en byrålåda så kan du städa upp, köpa och förvara detta i boxen istället. Boxen kan förvaras i en byrålåda ifall du inte vill ha den synlig. Trots att du vill se dina klockor så kanske du inte vill att andra ska kunna göra det. Du kan ju ha några dyra klockor i din samling som du vill hålla hemligt för andra.