Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig klocklåda & klockförvaring här

Köp billig klocklåda & klockförvaring online här hos oss på Fyndiq! Har du eller någon du känner flera armbandsur och klockor men ingenstans att förvara dessa på? Här kan du fynda en klockbox eller ett exklusivt klocketui som passar armbandsur i alla olika modeller. I sortimentet finner du watchbox i lyxiga modeller, klocklåda i valnötsträ, snygga klockboxar med plats för upp till 16 klockor. Välj den urbox som passar dig och dina klockor allra bäst — shoppa hem snabbt och enkelt här!

Tips för ett lyckat köp! Hur många armbandsur har du hemma? Se till så att du köper en klockförvaring som har plats för alla, oavsett om det är tre eller upp till 16 klockor du äger. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klockhållare som har alla ur på en och samma plats. När du klär på dig på morgonen kan det vara skönt att ha alla armbandsur på en och samma plats — i en smart och smidig klockbox. Det gör att du enkelt kan välja det ur som passar just dagens outfit. Vare sig du väljer en klocklåda i konstläder, körsbärsträ, träfaner, plexiglas eller en låsbar i rostfritt stål finner du det du letar efter i vårt stora sortiment. Kanske söker du efter en söt klockbox för bara en enda klocka? Perfekt att ge bort ett ur i present i. Detta och mycket mer finner du här. Välkommen att shoppa klocklåda och klockförvaring här hos oss redan idag!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.