Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga barbell piercing hos oss

229 Fynd

Handla billiga barbell piercing online här

Sitter det en piercing i din tunga, ditt ögonbryn eller i din läpp? Då kanske du till och med har en barbell? En stång med två ändar ser den ut som, men ändarna behöver inte vara klotformade utan kan vara i princip vad som helst — och online här hos oss på Fyndiq har vi samlat massor av billiga barbell piercings i olika utformningar att fynda bland. Vad sägs om en med spikar eller en med coola tärningar på? Här finns barbells i alla möjliga utseende och stilar. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Vi har massor av andra piercings och kroppssmycken förutom barbells, använd filtreringsfunktionen och bläddra fram just den typ av piercing du vill ha. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Barbell för tunga, bryn och läpp

En barbell finns i massvis av olika skepnader för att passa olika platser på kroppen. En böjd variant som kallas bananabarbell passar utmärkt för ögonbrynets kurvor och en rak variant med en platt ände passar bäst i läppen. Kolla efter en som passar din stil! Kanske en glow in the dark med dounut är något för dig? Vi har även vibrerande stavar för den som gillar sånt, så ta dig en ordentlig titt innan du går vidare till kassan — kanske finns det massor av stavpiercings här som du vill plocka hem!