Fynda billig fake piercing på nätet

454 Fynd

Ett piercingsmycke som är fake

Många tycker om piercings, det är både snyggt och ett lite alternativt sätt att smycka sig. Men det är inte alla som vågar gå hela vägen heller, och en del vill inte ta hål i huden eller töja den för att kunna sätta in en töjstav eller tunnel. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga fake piercings i olika modeller och utföranden! Oavsett om du vill sätta in en fake töjning eller någon annan form av fake piercing hittar du det här hos oss, så välkommen att fynda.

Tips för ett lyckat köp

När du väl har skaffat dig en fake plugg vill du oftast ha fler för att variera, så köp flera när du ändå är igång och beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Att töja piercing tar tid

Därför kan det vara skönt att fuska lite, och se till att få den där töjningen på några sekunder snarare än på några månader! En fake töjning kan man också använda om man till exempel ska klä ut sig till någon alternativ musikstil på en maskerad eller liknande! Helt enkelt så är fake piercingsmycken någonting som har många olika användningsområden, och bara fantasin sätter gränser för hur och när du kan använda dig av dem.