Fynda snygg piercing till näsan online

1 447 Fynd

Näspiercing i alla världens färger och former. Ring, smycke, metall eller fake spelar ingen roll. Vi har allt till billiga priser och med snabb leverans


En sten eller ring i näsan?

Vi på Fyndiq vet hur kul det är med piercings, och just därför har vi samlat på oss mängder av näspiercings i olika färger och former — självklart är priset billigt! Ska du på en lite finare fest? Då kanske en näspiercing med sten passar sig! Är det snart dags för sommarens stora festival? Då kan det bli tufft om du har en ring i näsan. Oavsett vad du söker, oavsett färg eller form, har vi vad du söker.

Tips för ett lyckat köp

Varför inte köpa två när du ändå är här? De är ju så små, och att köpa en piercing online är ju inte lika roligt som att köpa två! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Piercing världens äldsta trend?

Visste ni att kroppspiercing är något som funnits väldigt länge, och används över hela världen? Världens äldsta fynd av en människa med piercing härstammar från 3000-talet före Kristus. Det är galet att tänka på, och en kanske kan gå så pass långt och kalla det världens äldsta trend? Oavsett när trenden kom, är vi på Fyndiq otroligt glada över att kunna presentera ett stort utbud av billig piercings! Ring eller stav, det väljer du. Men du ska vetat att vi är glada över att du är här, och hälsar dig välkommen in för att hitta den som passar dig bäst!