Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda snygg piercing till näsan online!

Fyndiqs favoriter

En sten eller ring i näsan? Vi på Fyndiq vet hur kul det är med piercings, och just därför har vi samlat på oss mängder av näspiercings i olika färger och former – självklart är priset billigt! Ska du på en lite finare fest? Då kanske en näspiercing med sten passar sig! Är det snart dags för sommarens stora festival? Då kan det bli tufft om du har en ring i näsan. Oavsett vad du söker, oavsett färg eller form, har vi vad du söker.

Tips för ett lyckat köp! Varför inte köpa två när du ändå är här? De är ju så små, och att köpa en piercing online är ju inte lika roligt som att köpa två! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Piercing världens äldsta trend? Visste ni att kroppspiercing är något som funnits väldigt länge, och används över hela världen? Världens äldsta fynd av en människa med piercing härstammar från 3000-talet före Kristus. Det är galet att tänka på, och en kanske kan gå så pass långt och kalla det världens äldsta trend? Oavsett när trenden kom, är vi på Fyndiq otroligt glada över att kunna presentera ett stort utbud av billig piercings! Ring eller stav, det väljer du. Men du ska vetat att vi är glada över att du är här, och hälsar dig välkommen in för att hitta den som passar dig bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.