Fynda billiga industrial piercings

34 Fynd

Köp industrial piercings billigt online

Behöver du köpa industrial piercings till örat? Då har du hamnat på rätt ställe. I den här kategorin har vi samlat massor av billiga piercings i modellen industrial. Kolla igenom utbudet och hitta de industrial piercings som du gillar bäst — med eller utan blingbling och i olika stilar. Eller du kanske letade efter denna sorts piercings för andra platser än just piercade öron? Vi har självklart även industrial piercings som du kan sätta i bröstet eller navel, och även på andra mer intima platser. Välkommen att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp

Vill du passa på att handla andra sorters piercings när du ändå är här? Kolla in kategorin Piercings så ser du alla typer av den här sortens kroppssmycke som vi har att erbjuda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hitta rätt industrial piercings för din stil

Vissa gillar blingiga och utsmyckade kroppssmycken samtidigt som andra gillar mer diskreta modeller, här bland våra industrial piercings finns något för alla smaker. Varför inte satsa på en i Barbell stil? Eller du kanske vill ha en med motiv på? Vi har nog en piercingmodell du kommer gilla och i respektive produktbeskrivning finns mer detaljerad information att ta del av — till exempel om staven är tillverkad i rostfritt stål eller till och med kirurgiskt stål som är helt nickelfritt.