Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga öronpiercings här hos oss

Fyndiqs favoriter

Smycka ditt öra med öronpiercing som du köper billigt online hos oss! Det ska vara enkelt att köpa snygga, allergifria och coola piercings för öronen. Vi på Fyndiq har just precis därför samlat ihop massor av snygga öronpiercings online här hos oss så att du ska kunna köpa en öronpiercing billigt. I vårt breda sortiment hittas både Industrial, Tragus och Töjsmycken för örat att shoppa loss bland – så kolla igenom utbudet! Välkommen att fynda billig öronpiercing redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Självklart har vi fler piercingsmycken än bara öronpiercing till öronen. Du hittar både näspiercing och navelpiercings samt piercingar som sätts på andra ställen på kroppen här hos oss, men dessa har sina egna kategorier så du enkelt ska hitta rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Massor av öronpiercings i olika stilar! Vilken typ av öronpiercing letar du efter? Vi har massvis av olika varianter för dig att välja bland. Vad sägs om en klassisk Barbell eller kanske en töjpiercing i neonfärg passar din stil bättre? Här har vi öronpiercing för alla smaker och stilar, oavsett vart din piercing är placerat i örat. Du hittar allt från ringar och stavar till öronpiercing i annorlunda utformning såsom i zig zag modell. Vilken piercing för örat är du ute efter? Ta en titt i utbuden och hitta den som passar dig!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.