Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga smyckeskrin online!

Fyndiqs favoriter

Smyckeskrin för allt det fina! Vare sig det är ett exklusivt silverhalsband eller om du äger en rad designsmycken som behöver en bra förvaring så har du kommit rätt! Vi på Fyndiq förstår vikten av att förvara allt det dyrbara på ett bra ställe. Vad är väl bättre än ett smyckeskrin? Här har vi samlat alla de vackraste boxar och lådor för dina smycken, till låga priser! Bona in ditt allra vackraste smycke du hittat online och låt den hänga där i trygghet tills nästa gång du ska bära det.

Tips för ett lyckat köp! Ett smyckeskrin gömmer man gärna från tjuvaktiga fingrar, kolla alltid mått så att den får plats på avsedd plats. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Håll koll på dina dyrbarheter! Visst finns det inget värre än trassel i smyckeslådan? Det är tyvärr ofta det som händer när man bara slänger ner sina dyrbara smycken i en byrålåda. Därför bör du köpa ett smyckeskrin för att skapa ordning och reda. Det är dessutom viktigt att inte blanda alla olika material sådär i en låda då de kan ta färg av varandra. Guld ska ligga för sig, precis som silver och det vita guldet! Ett armband trasslar sig inte speciellt ofta men det för definitivt smala halsband, införskaffa därför ett smart smyckesträd att hänga dina smalare smycken i!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.