Kundservice

Fynda billiga smyckeskrin online

29 260 Fynd

Få ordning och reda på dina smycken genom att förvara dem i ett snyggt och smart smyckeskrin. Vi har många smyckeskrin att välja mellan i olika färger, former och modeller så att du alltid kan förvara dem tryggt och säkert.


Filtrera

Köp billiga smyckeskrin online

Vare sig det är ett exklusivt silverhalsband eller om du äger en rad designsmycken som behöver en bra förvaring så har du kommit rätt! Vi på Fyndiq förstår vikten av att förvara allt det dyrbara på ett bra ställe. Vad är väl bättre än ett smyckeskrin? Här har vi samlat alla smyckeskrin och boxar för dina smycken till riktigt låga priser så att du kan förvara dem tryggt tills du vill använda dem igen!

Att tänka på när du köper smyckeskrin

Det finns vissa saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa ett smyckeskrin, exempelvis att den får plats där du har tänkt att ha den i tryggt förvar. Kolla därför alltid mått och läs beskrivningarna så att det blir som du har tänkt dig. Titta även igenom vilka smycken du själv har och vad du skulle vilja förvara så att du köper ett smyckeskrin som är anpassat för det, exempelvis fack för ringar eller örhängen. Har du några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Få koll på dina smycken och slipp trassel

Visst finns det inget värre än trassel i smyckeslådan? Det är tyvärr ofta det som händer när man bara slänger ner sina dyrbara smycken i en byrålåda. Därför bör du köpa ett smyckeskrin för att skapa ordning och reda. Ett armband trasslar sig inte speciellt ofta men det för definitivt smala halsband, införskaffa därför ett smart smyckesträd att hänga dina smalare smycken i!Det är dessutom viktigt att inte blanda alla olika material i en låda då de kan ta färg av varandra, men även för egen del så att du vet vad som är vad.separera på äkta smycken och bijouterier och låt guld, silver och vitt guld ligga för sig.