Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga ormlänkspärlor online!

Ormlänkspärlor för vackra smycken! Det är verkligen något unikt med smycken som man sätter ihop själv och ormlänkspärlor är just sådana som man sätter på sin ormlänkskedja. Vi på Fyndiq vill att ni ska känna er vackra och framförallt unika så därför har vi samlat ett stort sortiment av pärlor och berlocker som passar till din ormlänk! När det dessutom är billigt så är det bara att samla på sig de pärlor som ni bara måste ha! Här finns ingen hejd för hur många pärlor och smycken ni kan köpa då frakten alltid är densamma.

Tips för ett lyckat köp! Vissa berlocker har olika stenar och utseenden, så se till att välja rätt. Om du är osäker så läs gärna beskrivningen en extra gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Berlock till ormlänkar! Berlocker är ett av de allra vackraste och mest personligaste smycken som en person kan bära. För den som inte vet vad en berlock är så kan man förklara det i korta drag att det är ett armband eller halsband där man samlar egna symboliska pärlor och hängen. Det kan vara en Buddha som ler eller varför inte ens favoritdjur som sköldpaddan. Det kan alltså vara vad som helst, så länge det finns en öppning för att fästa berlocken. I det här fallet har ormlänkspärlor lite grövre hål för att kunna passa på just en ormlänk.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.