Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig magväska & midjeväska här

549 Fynd

Här hittar du magväska & midjeväska. Massor av olika färger och modeller, för dam & herr. Fyndpriser och snabba leveranser.


Fynda billig midjeväska hos oss!

Här har vi på Fyndiq samlat ihop ett gäng trendiga midjeväskor, för visst har du väl också drömt om att spatsera omkring med en cool magväskä Den behöver trots sitt namn inte bäras just om midjan eller magen, utan du kan ha din magväska snyggt över axeln om du så vill. Men om du föredrar att bära dina tillhörigheter på magen i stället för att slita på axlar och rygg så ska du såklart fortsätta bära väskan på det traditionella sättet!

Här har vi på Fyndiq vi radat upp ett stort sortiment av finfina magväskor i massor av olika utseende. Hur cool är till exempel inte The Dadbag som är designad att se ut som en riktig ölkagge? Urkul tycker vi i alla fall! Fast du kanske är ute efter färgsprakande godbitar som piffar upp outfiten på stan, eller något militärgrönt som smälter in i naturen på skogspromenaden?

Vi har de flesta varianter och du kan välja bland massor av olika material;

  • vanligt tyg
  • äkta skinn
  • snyggt konstläder

Har du svårt att välja kan du alltid gå på magkänslan — den vet vilken midjeväska du ska välja! Kolla in det varierade sortimentet som är proppfullt av magväskor i olika stilar som gör det enkelt för dig att hitta en magväska du gillar, eller till och med ett gäng olika! Varmt välkommen att fynda redan idag!

Hejdå och farväl till alla ficktjuvar!

Brukar du oroa dig för ficktjuvar när du ska ut och resa så är magväskan din bästa vän vill vi lova! Den gör att du får en närmare koll på väskan och eftersom att den sitter i midjan så är det också lättare att märka av om någon obehörig försöker ta sig in i den.

En midjeväska är alltså något som kan vara väl värt att investera i inför semestern — tänk bara vilken oro du slipper! Det är ett superenkelt sätt att undvika oönskade stölder och ger dig mer kontroll då dina värdesaker hålls tätt intill kroppen, gömda under kläderna och är instängda med ett säkert blixtlås eller en karbinhake som försvårar för alla typer av ficktjuvar! Dessutom så är utseendet på en magväska inte vad det än gång var, ni vet på den tiden som det bara var gubbar och riktiga töntpappor som bar dem.

Tips för ett lyckat köp!

De flesta av våra magväskor är unisexmodeller och passar alla. Vad som däremot kan vara viktigt att ta en extra titt på i respektive produktbeskrivning är på måtten då vissa är mer justerbara än andra. Fundera även över vad du ska bära i din väska. Vissa väskor har många fack, andra har bara ett enda — så kolla noga igenom utbudet och välj ut den perfekta midjeväskan för dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nu är midjeväskan hetare än aldrig förr och bärs av så väl influensers som kontorsfolk, unga som gamla och kanske också snart även av dig? Din magväska passar lika bra för en dag på stan med shopping som när du känner dig extra hurtig på träningsrundan när du inte vill tappa bort dina saker. Vi har midjeväskor för alla tillfällen och önskemål, så gör dig redo att få armar och axlar fria till annat! Spana in utbudet och välj den magväska du kommer ha mest nytta av!

Vanliga frågor om magväskor

Vad är en magväskä

En magväska är precis vad det låter som: en väska som du bär på magen. Magväskan, som också kallas Fanny Pack eller Bum Bag, blev poppis på 1990-talet eftersom det är en väska som kan användas av både han, hon och hen. Idag är den populärare än aldrig förr och bärs av både unga som gamla, killar och tjejer. Dessutom måste den inte sitta om magen utan kan bäras på olika vis och de flesta bär den över axeln precis som en vanlig axelremsväska!

Är magväska och midjeväska samma sak?

Ja, en magväska och en midjeväska är precis samma sak. Men du ska inte tro att alla mag- och midjeväskor ser likadana ut! Det finns massor av olika modeller, stilar och färger att välja mellan. Online hos Fyndiq finns till exempel både snygga midjeväskor i svart, flerfärgade varianter och magväskor som ser ut precis som om de skulle var en del av en mage.

Vilka material finns magväskor i?

Det finns massor av olika material att välja mellan när du är sugen på att shoppa en magväska, både i slitstarka varianter såsom polyester och nylon samt i äkta skinn eller plast. Vi har bland annat mag- och midjeväskor i:

  • Äkta läder
  • Snyggt konstläder
  • Textil