Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga magväskor hos oss!

Köp billiga magväskor online hos oss på Fyndiq! Tycker du om att bära dina tillhörigheter på magen istället för att slita på axlar och rygg? Det gör vi också! Här på Fyndiq har vi radat upp ett stort sortiment av fina magväskor till billiga priser. Är du ute efter färgsprakande godbitar som piffar upp outfiten på stan, eller något militärgrönt som smälter in i naturen på skogspromenaden? Läcker kanvas eller äkta skinn? Har du svårt att välja kan du alltid gå på magkänslan! Vi har det mesta, varmt välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! De flesta av våra magväskor är unisexmodeller och passar alla, men det kan vara värt att ta en titt på måtten då vissa är mer justerbara än andra. Fundera även över vad du ska bära i din väska. Vissa väskor har många fack, andra bara ett. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hejdå till ficktjuvar! Ska du ut och resa? Att bära din väska på magen under resan är ett enkelt sätt att komma undan oönskade stölder. Att ha sina värdesaker tätt intill kroppen, gömda under kläderna och instängda med ett säkert blixtlås eller en karbinhake försvårar för alla ficktjuvar, och gör att du kan ha is i magen under semestern! Midjeväskan passar lika bra för en dag på stan som för den aktive som inte vill tappa bort sina saker under träningsrundan. Vi har magväskor för alla tillfällen och önskemål, gör dig redo att få armar och axlar fria till annat!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.