Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Köp billig shoppingvagn online här hos oss på Fyndiq! Varför bära matkassar och annat i shoppingväg till och från hemmet? Det är bara onödigt jobb. Med en draMaten, en korgvagn eller shoppingvagn som det också heter – blir det enkelt att handla tungt eftersom mat samt andra produkter transporteras lätt och enkelt i denna lilla vagn på hjul. En riktigt bra uppfinning med andra ord. Perfekt att ha både hemma och på jobbet när tunga saker ska forslas från en plats till en annan.

Tips för ett lyckat köp! När du köper en produkt hos oss är det viktigt att läsa igenom produktinformationen så att du vet hur en produkt fungerar, dess mått och vad den är i för material. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

DraMaten med en shoppingvagn som rullar lätt! En shoppingvagn är som en förlängning av vagnen du plockar ned matvaror i när du ska handla i en matbutik. Det gör att du smidigt och enkelt kan fylla din lilla rullvagn när du betalat dina varor och sedan forsla hem dessa tryggt och enkelt med skydd från både regn och sol. I vårt sortiment finner du shoppingvagnar i olika utföranden och lätta i sin vikt, plus att de också är lätta att packa ihop till platta paket för bra förvaring när de inte används. Välkommen att shoppa din vagn online hos oss här på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.