Kundservice

Arbetsskor

1 294 Fynd

Filtrera

Stort utbud av arbetsskor

Behöver du nya arbetsskor till jobbet så har vi ett stort utbud av arbetsskor i flera olika modeller. Välj och vraka mellan våra olika skyddsskor, vi har klassiska heltäckande skyddsskor, skyddsskor av sandaltyp eller varför inte prova våra skyddsskor av sneakerstyp.

Skyddskor för kalla dagar

För dig som arbetar utomhus i kyla så har Fyndiq ett brett utbud av varma skyddskängor. I vårt sortiment hittar du flera olika modeller i både dam- och herrstorlekar. Dessutom kan du välja mellan flera olika material, letar du efter en lädersko eller en helt vattentät skyddssko så hittar du det hos oss. Tänk på att kolla upp vilken typ av säkerhetssko som du behöver. En del skor har ett brett skydd med både mellanplatta och stål i sulan för att skon också ska skydda foten underifrån. Andra varianter har bara stålhätta eller stålskydd i sulan. Oavsett vilket behov du har så har vi skorna för dig här. Som vanligt har vi låga priser och fri frakt.

Skyddsskor i sneakers format

Alla skyddsskor har olika inbyggda skydd, beroende på var de ska användas. Jobbar du inom industri kanske du behöver skor med både stålhätta och mellansula i stål. Men behöver du en skyddssko med endast en stålplatta i mellansulan så kolla in vårt breda utbud av skyddsskor i sneakers format. Dessa skor är lätta att bära, materialet andas bra och dessutom är de enkla att ta av och på. Hos Fyndiq hittar du skorna i flera olika färger och storlekar som passar både herrar och damer.

Skor för långa dagar på jobbet

Fyndiq har ett stort utbud av arbetsskor. För dig som jobbar är det viktigt att du har ett par bra skor på jobbet. Oavsett om du sitter, står eller går så är det viktigt att du har en sko med ordentlig sula som ger stöd åt hela foten. På så vis skonar du både knä och rygg. Arbetar du i miljöer som kan vara halkiga behöver du skor med extra halkskydd för att minska risken att du halkar. Hos oss kan du fynda mängder av olika arbetsskor i olika modeller, färger, material och storlekar.