Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga friluftskläder online

372 Fynd

Stort utbud av friluftskläder och tillbehör

Den friska luften är en luft vi inte kan eller bör få nog av. När man väl kommer ut i det friska så gäller det dock att man klär sig rätt — både efter aktivitet och efter väder och vind. Här på Fyndiq har vi ett bra utbud av billiga friluftskläder där du med största sannolikhet kommer kunna plocka ihop ett bra kit från topp till tå. Här finns underställ i merinoull, värmande strumpor, regnponcho, friluftsbyxor och jackor för olika ändamål. Då vi dagligen får in nya produkter är detta en sajt att hålla ögonen på med jämna mellanrum. För vem vill inte lyckas göra ett bra kap?

Tips för ett lyckat köp

När det kommer till kläder så är det viktigt att inte bara modellen utan att storleken blir rätt, så ta en extra koll vad det står för storlek på den lilla fliken! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra kläder ska ha bra absorbering

När det kommer till friluftslivet så är det inget stillasittande liv — om man inte befinner sig på älgjakt. Vad som kan vara bra att kolla efter är hur plaggen andas och hur isolerande de olika materialen är. Perfekt är plagg som andas då din fukt kan transporteras ut och inte bli kvar och klibba sig fast längs kroppen. Att även tänka lager på lager är något som kan vara en vinnande lösning.