Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hundtillbehör online!

Många tillbehör till din hund! Människans bästa vän, hunden, är någon som går längs vår väg många gånger under livet, och vad förtjänar inte en så god vän om inte fina tillbehör? Om du vill handla billigt till din hund så har du kommit till helt rätt plats, för på Fyndiq hittar du nätets alla fynd på en och samma plats! Vi erbjuder ett väldigt stort utbud av produkter till låga priser, och fraktkostnaden är alltid låg. Du har med andra ord världens chans att fynda billigt här!

Tips för ett lyckat köp! Om du beställer kläder till din hund, se till att det är rätt storlek som du klickar hem! Mått för de flesta kläder finns när du klickar på dem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hundkoppel är bara början! Det finns så många olika saker vi kan skaffa till våra hundar! Först tänker vi såklart att vi behöver ett hundhalsband och ett koppel, och det stämmer givetvis. Kanske ett lite lyxigare läderhalsband till och med. Sedan kan vi köpa så mycket mer utöver det! Någonting som är väldigt populärt nu är hundkläder, där vi kan klä vår hund i en snygg regnjacka eller något annat, vilket är väldigt praktiskt så hunden slipper bli blöt om man är ute och går när det regnar. Har man en hund vars päls behöver en del omvårdnad kan några borstar eller en hundtrimmer vara på sin plats. Skäm bort din hund lite!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.