Kundservice

Hundtillbehör

228 840 Fynd

Hunden är människans bästa vän och de förtjänar att skämmas bort med de bästa tillbehören, letar du efter halsband, bäddar, kläder eller vattenskålar? Oroa dig inte, på Fyndiq kan du hitta en drös med olika tillbehör för din hund. Vi har även viktiga tillbehör som reflexvästar och halsband som lyser och blinkar så att hunden syns extra mycket när ni är ute på promenad i mörkret. När ni kommer hem från promenaden och din hund har blivit smutsig så har vi också rengöringstillbehör som är smidiga att använda och du får bort smutset från hunden snabbt innan ni båda tröttnar!


Filtrera

Hundbäddar

En ordentlig hundbädd är väldigt viktigt att investera i just för att din hund får en egen plats där de kan känna sig trygga och slappna av ordentligt. Fördelarna med en bädd är att det håller din hund varm, stödjer lederna och förhindrar förhårdnader. Att köpa en hundbädd redan vid valpålder kommer att lära hunden tidigt var deras plats är och de kommer gå dit direkt för att vila istället för i din säng eller soffa. Att tänka när du köper en bädd är storleken, det viktigaste är att den inte är för liten. Om din hund gillar att sträcka på sig när den sover kan det vara bra att ha en större säng. Även materialet på bädden är viktigt att tänka på, det finns de med fleece och fluff som håller din hund varm om den är frusen av sig. Vissa hundar kan också vara väldigt varma och då är det rekommenderat att ha en bädd som andas så att hunden slipper svettas. Ett måste är att tvätta hundbädden, det förlänger livstiden och är såklart mer hygieniskt för din hund. Är det en liten bädd går den ofta att slänga in i tvättmaskinen som den är, annars brukar det finnas ett överdrag på bädden som också gör det lätt att tvätta.

Hundburar

På Fyndiq kan du hitta hundburar både för resor och hemmabruk. Åker du ofta med hunden i bilen är det viktigt att de sitter säkert i en bur i bakluckan. Burarna som är till för bilen är riktigt smidiga då de är stabila, och har dörrar som gör det enkelt för din hund att hoppa ur den. De är även väldigt luftiga vilket gör det bekvämt för hunden och det finns galler som gör att hunden kan se sig runt i sin omgivning. Hundburar med handtag kan också vara ett alternativ, dessa är lite mjukare och har nät runt. Vill du ha den i bilen går det bra att spänna fast buren med säkerhetsbälte och de fungerar också bra för att ha hemma som en sovplats för hunden.

Hundhalsband

Om det är något vi måste ha till hundarna så är det halsband eller sele. Om du ska välja halsband eller sele varierar helt beroende på dina egna och hundens preferenser. Vilket du än väljer så kommer de i massvis av fina färger och olika material. Du kan även hitta tillbehör till ditt befintliga halsband som till exempel ett skal där du kan fästa en Airtag i och led-lampor som du sätter fast för att synas ordentligt i mörkret.