Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Katthalsband

264 Fynd

Katthalsband

Hos oss hittar du mängder av olika halsband till din katt. Vi har katthalsband i massor av olika färger och material. Oavsett om du letar efter funktionella reflexhalsband eller skimrande pärlhalsband så hittar du det här.

Reflexhalsband

Gillar din katt att vara ute på natten så är det bra med ett reflexhalsband. Hos Fyndiq hittar du massor av olika reflexhalsband i olika storlekar och modeller. Våra halsband är utformade så att katten lätt ska kunna ta sig loss om den fastnar med halsbandet. Du som har långhåriga katter eller katter som lätt får tovor i pälsen kan kolla in våra olika halsband som är till för att inte slita eller fastna i kattens päls. Hos oss handlar du säkert med fri frakt och låga priser. Dessutom har vi snabb leverans,

Håll koll på katten med GPS halsband

Om du undrar var din katt befinner sig på nätterna så kolla in vårt utbud av GPS halsband. I halsbandet sitter en bricka som du kopplar till din mobil. Hos Fyndiq hittar du GPS halsband i flera olika modeller så kolla in vilken som passar din mobil och vilken typ av halsband du vill att din katt ska ha. Våra GPS-halsband är justerbara eller elastiska så att katten inte riskerar att fastna.

För katter som gillar flärd

Katter har ofta en stark personlighet. Har du en katt som gillar att visa upp sig kan du också passa på att fynda ett nytt halsband till din katt. Varför inte välja ett av våra smyckeshalsband med pärlor och strass till din katt. Eller har du en katt som gillar en mer formell stil så kolla in vår katthalsband med fluga på, perfekt för katter som inte gillar slips. Hos Fyndiq har du ett stort utbud och låga priser. Dessutom har du fri frakt och snabba leveranser.

Kattselar

Om du föredrar en kattsele framför halsband så har Fyndiq även ett brett utbud av selar till din katt. I vårt sortiment har vi ett stort utbud av kattselar i olika modeller, färger och material.selarna är också justerbara för att du ska kunna få den perfekta passformen till din katt.