Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga sommardäck online!

Fyndiqs favoriter

Rätt däck för rätt årstid! Sommardäck är de däck som bäst lämpar sig att ha på bilen under sommarhalvåret och här hos oss hittar du däck från marknadsledande märken. Shoppa billiga sommardäck från Continental, Nokian, Michelin, Pirelli, Bridgestone eller Goodyear med flera. Byt gärna ut gamla däck om de inte är i bra skick och se till att mönsterdjupet är på minst 1,6 mm i däckens huvudmönster! Varför inte glida runt med Bridgestone Turanza eller kanske Goodyear Eagle? Hos oss hittar du dessa och många, många fler – välj och vraka! Välkommen att fynda billiga sommardäck online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Om du är osäker, kom ihåg att du hittar din bils avsedda däcktryck i bilens instruktionsbok! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kör säkrare med bra däck! Vi vill lika mycket som du glida runt på vägarna i Semestersverige med de däck som ger körningen och upplevelsen störst fördel, men för det behöver du rätt däck. Bra sommardäck ger nämligen både bättre körkomfort med jämnt slitage och ger högre säkerhet genom däckets hela livslängd – se till att du har koll på mönsterdjup och däcktrycket som ska ligga det på rekommenderade trycket eller på 0,2 bar över. Välj mellan varierande storlek i däckbredd och profil – njut sedan av bilkörningen på våra vägar i vår, sommar och höst! Skynda att fynda här hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.