Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga vinterdäck online!

Fyndiqs favoriter

Säker på vägarna! Mellan den 1 december och 31 mars är det i Sverige lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag ute – se därför till att köra tryggt och säkert med vinterdäck från marknadsledande märken som Pirelli, Nokian, Continental med flera! Här hos oss på Fyndiq hittar du massvis av friktionsdäck och dubbdäck särskilt framtagna för vinterkörning som gör snömodd, is och frost mer överkomligt – och det behövs när vintern nalkas! Välkommen att fynda billiga vinterdäck online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Vinterdäck ska vara märkta med M och S – det står för Mud and Snow och är den internationella beteckningen för vinterdäck! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt däck i snö och is! När du byter däck ska du tänka på att de bästa däcken ska sitta i bak, det minskar risken för sladd vid bromsning! Observera att odubbade friktionsdäck är tillåtna att använda året om – även om det är rekommenderat att byta till specifika sommardäck när vintern smält bort och blåsipporna står i backen! Se därför till att välja bra vinterdäck när årstiderna växlar, och vi har ett stort utbud där du kan välja utifrån miljöhänsyn, bullernivå, våtgrepp, rullmotstånd till bredd och profil. Så välj och vraka bland olika däck och se till att du hittar det som passar din bil bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.