Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga friktionsdäck online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av friktionsdäck! Har man ett körkort är drömmen att ha en egen bil. Men med en egen bil kommer även ett stort ansvar som man måste ha i åtanke. Här på Fyndiq har vi mängder av produkter för bilen och på just denna sida finner du hela vårt utbud av billiga friktionsdäck. Välj och vraka bland Goodyear friktionsdäck, Nokian friktionsdäck eller friktionsdäck från Hankook. Viktigt att du finner däck som passar just din bil, så ta din tid. Tänk även på att det är samma låga frakt oavsett hur många däck du samlar på dig. Så kanske ska du shoppa loss på nya sommardäck när du ändå är i farten?

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att det finns däck i olika storlekar och tum, så håll koll på vilka däck just du ska ha så du kan köra säkert på vägarna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Friktionsdäck framför dubbdäck! När det kommer till vinterdäck är det viktigt att välja ett par däck som passar både din bil samt ditt körbeteende. Med friktionsdäck får man däck som i regel har lägre ljudnivå och rullmotstånd på asfalt och är bra om man vet med sig att man inte kommer färdas så mycket på is under vinterhalvåret. Bor du i en storstad är du inte heller begränsad till mindre vägar då du kan köra där det är dubbförbud.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.