Kundservice

Doft till bilen

3 009 Fynd

Höj upplevelsen och trivseln i bilen med en doftgran, oavsett om du gillar fruktiga eller fräscha dofter så har vi ett stort utbud med doft till bilen att välja mellan. Diskreta luftfräschare eller färgglada dofttärningar, hitta dina favoriter till bilen på Fyndiq!


Filtrera

Doftgran

Doftgranar till bilen är alltid behövligt, att sätta sig i bilen och välkomnas av en fräsch känsla blir omtyckt av både dig själv och dina passagerare. Du kan hitta doftgranar i alla möjliga former och dofter, bland annat i form av emojis och olika djur. Dessa sätter du runt backspegeln med hjälp av öglan och förutom att de sprider en härlig doft blir det även en snygg detalj i bilen.

Wunderbaum

Wunderbaum är den klassiska doftgranen, de är riktigt populära och du har med stor sannolikhet åkt i en bil med en eller flera Wunderbaums i. Omtyckta dofter och stilrena designer som ger din bil det lilla extra. De storsäljande dofterna är vanilj, äpple och skogsfrisk. Passa på att investera i en Wunderbaum du med, de håller riktigt länge och du kan blanda flera dofter samtidigt för att göra din bil unik!

Bildoft

Bildoft finns i många olika slag, bland annat doftgranar, de du sätter fast i fläktgallret och dofttärningar. Att fräscha upp bilen med doft är aldrig fel, både du och dina kompisar kommer att uppskatta det. Doftgranar sätter du runt backspegeln med hjälp av en ögla, dessa kommer i många olika färger och dofter. De gör sig också riktigt snygga i bilen. Dofttärningar passar perfekt om vill piffa till insidan på bilen, de kommer i coola mönster som tiger och zebra och doftar vanilj. Det finns även luftfräschare som du sätter fast i fläktgallret och på så sätt sprids doften jämt i hela bilen. De finns i glittrande hjärtan, elefanter och kronor, döskallar, fjärilar och många fler.