Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Sensorer & Kameror Bilen

423 Fynd

Kameror och sensorer till din bil

Med hjälp av sensorer bil kan du enkelt ha koll på hur snabbt du kör eller hur omgivningen ser ut när du ska backa eller parkera. Kameror bilen gör dig säkrare på vägarna. Här hittar du allt du behöver för en säker körning.

Köp kameror och sensorer bil online

Det finns många tillbehör till din bil, och kameror och sensorer är bland de mest hjälpsamma. Du kan till exempel välja en hastighetsmätare bil som du placerar i linje med körsynen. På så sätt behöver du inte ta blicken från vägen för att hur fort du kör. Den här typen av hastighetsmätare kan också ställas in så att den varnar när du kör för fort. Ibland kan den visa annat än enbart hastighet, såsom bränsleförbrukning, körsträcka och klocka.

I den här kategorin hittar du också övervakningssystem för däcktryck. Med ett sådant system behöver du inte åka inom bensinmacken för att kontrollera lufttrycket i däcken, vilket besparar dig tid. Dessutom kan en del av dessa övervakningssystem också känna av däck temperaturen och varna dig om den blir för hög. Blir däcktrycket för lågt kommer systemet att varna dig om det.

Säker backning med sensorer och kameror bilen

Många bilar har antingen backsensorer eller backkameror, men inte alla. Då kan du välja att införskaffa dig något av våra alternativ för säker backning och parkering. Vi har både backkameror och backsensorer med utmärkt precision och som underlättar rejält när du vill backa och parkera.

Här hittar du bland annat parkeringsradar med inbyggd avståndsmätare för att du ska ha exakt koll på hur mycket utrymme du har till andra bilar eller andra typer av hinder. Med en kamera kan du se exakt hur omgivningen ser ut bakom bilen och därmed parkera på ett säkert sätt. Du kan också välja ett alternativ med en dashcam som filmar framåt, det gör det ännu enklare att fickparkera.

Alla parkeringssystem och andra typer av sensorer som du hittar i vårt sortiment är enkla att installera och montera. Det är viktigt att du följer instruktionerna för en säker montering. Köp det du behöver för en säker bilkörning redan idag.