Kundservice

Solskydd, Bilöverdrag & Vindruteskydd

9 613 Fynd

Välkommen till Fyndiq och ett stort utbud av solskydd för bilen för alla behov och plånböcker. Bläddra bland våra prisvärda solskydd och bilöverdrag och beställ hem din favorit.


Billiga Solskydd för bil

När solen skiner så är det lätt att både bli bländad, att det blir väldigt varmt i bilen eller till och med att instrumenteringen tar skada av värmen. Hos Fyndiq hittar du billiga solskydd som passar varje bilruta. Vi har solskydd till bil för framruta, sidorutorna och bakrutan. Olika typer av fästesannordningar finns det att välja på också, till exempel sugproppar, självhäftande eller skydd som träs över bildörren. Vi har flera solskydd som passar extra bra om du har barn i bilen, till exempel sådana med olika Disneymotiv, Star Wars eller Babblarna.

Vindruteskydd mot sol och snö

Vi har flera modeller av solskydd för vindrutan. Dessa är bra om du parkerar din bil i solen om sommaren eller tröttnat på att ha en ruta täckt av frost och snö vintertid. Vindruteskydden reflekterar bort stark sol och gör att du slipper sätta dig i en stekhet bil sommartid, samtidigt hjälper det att skydda instrumentering och klädsel från att blekas av den starka solen.

Bilöverdrag och Bilkapell

Om du vill skydda hela bilen från vädrets makter eller långtidsparkera den så erbjuder vi flera modeller i slitstarkt tyg. För dig som till exempel har en sommarbil som du parkerar under vintern så är ett bilkapell ett utmärkt sätt att skydda bilen, oavsett om den står utom hus eller inomhus. Våra överdrag är vattentäta och skyddar bilen mot regn, snö och starka UV-strålar som riskerar att bleka lacken. Med andra ord hjälper ett bilöverdrag till att skydda din ögonsten mot vädrets makter när du inte använder den.