Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga baseball kläder online!

Baseball kläder från de största amerikanska lagen! Baseball är kanske inte en så stor sport i Sverige, men desto större är den i USA och även här hos oss finns många baseballfans. Om man inte är ett fan av baseball finns det dock en stor anledning att köpa en baseboll keps eller ett klädesplagg ändå. De är nämligen riktigt snygga och de har varit på modet några år nu. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av baseball kläder och man kan även hitta halsdukar från baseballagen här! Välj mellan kläder från de största lagen och skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vi har även snygga kepsar och andra typer av prylar från sporter som basket, amerikansk fotboll, ishockey och collagesport. Dessa hittas i kategorin ”Supporterprylar” hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Officiellt licenserade kepsar! De baseball kepsar som vi säljer hos oss är officiellt licenserade från USA-ligan i baseball. Det innebär att kepsarna inte är kopior, utan är riktiga exemplar från exempelvis NY Yankees, NY Mets, Minnesota Twins, Boston Red Sox och Los Angeles Dodgers. En del av kepsarna är till och med vintage originalkepsar, precis som de kepsar som man spelade i förr i tiden! Kepsarna finns både i traditionell baseballmodell, som snapbacks och i truckermodell! Alla lär med andra ord hitta en keps som passar just dem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.