Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp billig snusdosa i metall online!

Välj bland massor av snygga snusdosor! Säg det med en snusdosa! Fyndiq har ett brett sortiment av snygga och roliga snusdosor som alla har ett budskap att välja mellan. Ha ditt snus i en rolig snusdosa som säger något om vem du är. Vi har allt ifrån seriösa graverade snusdosor med exempelvis texten ”Svenskt snus” eller ett vikingaskepp till mycket mer humoristiska och rebelliska tryck som texten ”Rör inte mitt snus” med ett långfinger eller texten ”Köp eget för fan”. Fynda en billig snusdosa i metall här!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att en snusdosa i metall är betydligt tåligare än en i plast, men det är fortfarande ingen kapsylöppnare. I längden kan även en snusdosa i metall bli kantstött, repig eller bucklig. Passa därför på att köpa flera snusdosor på en gång – med våra fyndpriser har du råd! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ditt snus förtjänar det bästa! Tröttnat på plastdosorna snus köps i? Hur de blir kantstötta, slitna, bucklade och mosade? Köp då en stilig snusdosa i metall som du lägger din vanliga snusdosa i! Du smutsar inte ner den yttre i metall, men ditt snus får ändå ett skyddande hölje som dessutom kan ha ett roligt budskap eller en elegant gravyr. Snusdosor i metall är framtiden för alla snusare – mer unikt, bättre skydd och betydligt roligare att ta fram snusdosan för att bjuda någon på en snus!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.