Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda träningskläder för män online!

Stort utbud av snygga träningskläder för män! Vi människor vill leva så bra liv som möjligt och må så bra som möjligt. Men detta kommer inte bara genom att knäppa med fingrarna, utan du måste ha lite vilja och kraft. Här på Fyndiq finner du ett stort utbud av träningskläder online som får dig att enklare komma ut i spåret eller in på gymmet. Välj mellan allt från träningsbyxor till sköna strumpor. Och du vet väl att du finner alla sportkläder online här till billiga priser och med bra leveranser. Bra va?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.

Rätt gymkläder för rätt inställning! Inställningen är A och O när det kommer till att skaffa sig ett långsiktigt tränande. Och då gäller det att ha många morötter som lockar samt att du känner själv att genvägar är för människor som inte vill ha långsiktiga mål och som lättare ger upp. Du kan hitta den rätta inställningen genom att först hitta de rätta kläderna. Det är inte så svårt, och när du väl kommit in i tränandet så kommer du undra varför du inte hoppade på detta hälsotåg tidigare.

Tips för ett lyckat köp! Fundera ut vad för typ av träning du vill utföra: är det utomhus, cykling eller innebandy? Välj sedan dina träningskläder utifrån din aktivitet. Och glöm inte att dricka vatten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.