Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga & snygga klädset online!

Kom igång med träning! Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud av snygga klädset för honom att ha till sin träning. Du klickar enkelt och smidigt hem dina produkter direkt på nätet. I vårt stora utbud kan du hitta det perfekta träningssetet med både jacka och byxa till ett mycket bra pris. Hos oss är det billigt att handla! I sortimentet har vi samlat flera olika stilar, modeller och märken så det är enkelt att fastna för flera favoriter. Välkommen in och fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du andra typer av kläder eller kanske ett par snygga skor? Det hittar du också här hos oss på Fyndiq tillsammans med många andra fräcka produkter, till samma fina fyndpris så klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dags för present till pojkvän eller pappa? Det bästa och absolut lättaste sättet att säga till sin pojkvän att han ska börja träna är helt enkelt att köpa träningskläder åt honom. I ett aktivt liv är nya träningskläder nödvändigt för att man ska kunna variera outfit och hålla sig fräsch. Så tveka inte, hitta dina nya klädset billigt hos oss! Och kom ihåg: ett bra presenttips för bästa resultat är att utgå från sitt eget gillande och tycke när man väljer kläder online till någon annan.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.