Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga herr underställ online!

Fyndiqs favoriter

Fynda underställ för honom online här! Ska du ut på äventyr med polarna eller fryser lätt? Då är det ordentliga underställ som du behöver ta på dig, och det hittar du här hos oss på Fyndiq. Vi har nämligen mängder av billiga herr underställ här för dig att välja bland – och då kommer du aldrig behöva frysa igen! Välkommen att fynda ditt nya underställ redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Söker du underställ även för dam? Det har vi också – och med våra förmånliga fraktvillkor kan du med gott samvete köpa med dig underställ både till honom och till henne i ett enda köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid bra med extra underställ! Oavsett om du ska hajka, klättra i berg eller bara vistas utomhus kan det vara skönt med ett extra lager kläder – och det är just därför som ett underställ är så praktiskt och bra att ha. Herr underställ passar under såväl favoritjeansen som skjortan och om du känner dig i extra behov av värme så fungerar underställ i fleece perfekt rätt under jackan också! Eller du kanske vill ha ett helt set? Vi har mängder av långkalsonger och underställströjor såväl enskilt som i färdiga set att välja och vraka bland – kika igenom sortimentet så hittar du nog det underställ för herr som du letar efter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.