Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Köp billiga & snygga herrjackor online!

Varma vinterjackor och stiliga vårjackor – vi har bägge! Fyndiq har ett oerhört stort utbud av billiga jackor för herr. Allt från den tjockaste dunjackan som håller värmen under den värsta vargavintern till en luftig och snygg vindjacka som passar perfekt en sommarkväll. Med ett stort urval av modeller, längder och tjocklekar har vi något som passar alla. Välj mellan märken som Salomon, Hummel, O’Neill, DC, North Sails, Tenson, Helly Hansen och mycket mer.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på olika material släpper igenom vind, vatten och kyla olika mycket. Fundera över när du kommer att använda din jacka och vad du behöver den till. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj dina jackor med omsorg! Att köpa rätt jacka är ett viktigt beslut. Förutom att jackan ska hålla dig varm och torr blir den en väldigt stor del av din stil under lång tid. Hur ofta byter du t-shirt eller skjorta? Hur ofta byter du tjocktröja eller byxor? Åtminstone ett par gånger i veckan för de flesta. Men hur ofta byter man egentligen jacka? Vinterjackor har man på sig praktiskt taget dagligen i flera månader och de döljer en stor del av din kläder, ofta allt från ansiktet ner till mitten på låren! Vårjackor, höstjackor och sommarjackor döljer oftast lite mindre och används inte under lika lång tid – men poängen kvarstår. Välj jacka med omsorg – köp en jacka som kan representera dig och som du inte tröttnar på fort!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.