Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Köp billiga & snygga herrjackor online

7 Fynd

Varma vinterjackor och stiliga vårjackor — vi har bägge

Fyndiq har ett oerhört stort utbud av billiga jackor för herr. Allt från den tjockaste dunjackan som håller värmen under den värsta vargavintern till en luftig och snygg vindjacka som passar perfekt en sommarkväll. Med ett stort urval av modeller, längder och tjocklekar har vi något som passar alla. Välj mellan märken som Salomon, Hummel, O'Neill, DC, North Sails, Tenson, Helly Hansen och mycket mer.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på olika material släpper igenom vind, vatten och kyla olika mycket. Fundera över när du kommer att använda din jacka och vad du behöver den till. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj dina jackor med omsorg

Att köpa rätt jacka är ett viktigt beslut. Förutom att jackan ska hålla dig varm och torr blir den en väldigt stor del av din stil under lång tid. Hur ofta byter du t-shirt eller skjortä Hur ofta byter du tjocktröja eller byxor? Åtminstone ett par gånger i veckan för de flesta. Men hur ofta byter man egentligen jackä Vinterjackor har man på sig praktiskt taget dagligen i flera månader och de döljer en stor del av din kläder, ofta allt från ansiktet ner till mitten på låren! Vårjackor, höstjackor och sommarjackor döljer oftast lite mindre och används inte under lika lång tid — men poängen kvarstår. Välj jacka med omsorg — köp en jacka som kan representera dig och som du inte tröttnar på fort!