Kundservice

Fynda billiga träningshandskar här

4 428 fynd


Filtrera

Handla billiga träningshandskar online hos Fyndiq

Cyklar du mycket när du tränar eller står du hellre på gymmet och lyfter skrot? Oavsett vad du föredrar för sorts träning så kanske ett par träningshandskar är just något du behöver. De skyddar händerna från att få fula och smärtande valkar som lätt uppstå när du håller ett cykelstyre, utövar tyngdlyftning eller kanske är ute och promenerar med gångstavarna du nyss köpt. Hos oss finns träningshandskar för alla typer av träning, speciellt utformade för att skydda händerna och vara bekväma – när du bär riktiga träningshandskar slipper du till exempel många gånger handsvett eftersom materialet de är gjorda i andas på ett annat sätt än vanliga handskar.

Tips för ett lyckat köp

När du ändå är i farten och ska shoppa loss bland våra träningshandskar kanske vi kan fresta med någon mer produkt för träning? I våra andra kategorier finns tusentals andra träningsprodukter så kolla i dem innan du går vidare till kassan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bättre grepp med bra träningshandskar

Du kanske inte behöver ha på dig träningshandskar när du ska ut på en snabb powerwalk, men ska du däremot cykla eller gå ner på gymmet kan det vara skönt att skydda händerna. Handskarna ger dig ett bättre grepp och det kan vara riktigt viktigt ibland – om du exempelvis klättrar på en klättervägg är träningshandskar ett måste! Kolla in utbudet och välj ut de träningshandskar som passar för dig och det du gillar att träna med!