Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga studentdekorationer & studentpresenter

270 Fynd

Att fira studenten kan vara en av de viktigaste dagarna för många.se till att få till den bästa studentfesten med våra roliga studentdekorationer, prylar och engångsartiklar för studentdukning. Duka exempelvis i trädgården eller pynta festbordet med färgglada studentballonger och studentpynt - eller varför inte ge bort en söt studentnalle vid utspringet? Vi har även roliga och populära studentpresenter för både killar & tjejer.


Billiga studentdekorationer & studentpresenter

Hos oss hittar du billigt studentpynt så att du ska kunna skapa den perfekta studentfesten! Att ha rätt dekoration gör mycket för den där festliga stämningen och på studenten går pyntet ofta färgerna i blått och gult med en stark sommarkänsla. Gör därför dagen extra speciell med våra roliga studentprylar och våra fina dekorationer. Pynta exempelvis trädgården med blå- och gula studentballonger eller serpentiner. Ge även bort en rolig present, så som ett festspel, fina vaser eller kanske ett vackert och personligt smycke.

Studentprylar förgyller festen

Studenten är vårens stora fest och det är bara din fantasi som sätter gränser för hur du kan dekorera med roliga studentprylar. Varför inte skapa en rolig förfest med några av våra spel? Eller överös din student med massor av nallar, halsband och banderoller. Vi har även en rad olika engångsartiklar som passar perfekt för dukningen.

Allt för en lyckad studentdukning

Studentfester hålls ofta utomhus och därför kan det vara bra att använda sig av engångsartiklar för fest som är lätta att sortera och slänga när festen är slut. Vi har allt ifrån tallrikar, glas till sugrör. Kolla också gärna in vårt utbud av partytält då den svenska sommaren ofta bjuder lite osäkert väder.

Studentpresenter för både killar & tjejer

Det kan vara svårt att veta vad man ska köpa i studentpresent för killar och för tjejer. Vårt stora presentutbud består av många perfekta unisexprylar och gör även festen extra rolig. Spana in våra drinkspel och glas! Letar du efter inspiration hittar du en massa bra presenttips här. Slå även in dina studentpresenter i en rolig presentinslagning.