Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig tomtedräkt här!

Köp fin, sexig eller klassisk tomtedräkt billigt online hos oss på Fyndiq! Måste man vara liten för att klä ut sig till tomte? Nej, absolut ut inte tycker vi på Fyndiq! Här har vi därför samlat ihop massor av billiga tomtedräkter för vuxna att shoppa loss bland – och du hittar dessa i olika utföranden! Vad sägs om en komplett tomtedräkt med skägg och lösmage? Eller du kanske hellre ville ha en tomtebikini att överraska med i sänghalmen? Kika igenom vårt breda utbud och välj den tomtedräkt du vill ha!

Tips för ett lyckat köp! Vi har massor av andra maskeraddräkter och utstyrslar både för barn och vuxna, så innan du går vidare till kassan är ett tips att även spana in våra andra kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Din tur att vara tomte i år? Då kan du vara i behov av en ordentlig tomtedräkt – och hos oss finns det massor av olika varianter att välja bland. Kanske vill du ha en med tillhörande tomtemask och luva? Eller du kanske hellre vill ha en dräkt som också kommer med en peruk och tomteskägg? Kolla igenom alla våra tomtedräkter som finns här så kommer du säkerligen att hitta den perfekta tomteklädseln för dig! Här finns något för både henne, honom och hen – fint och klassiskt eller okonventionellt och lite vågat!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.