Kundservice

Fynda billiga huvudbonader till maskerad här

27 340 fynd


Filtrera

Fynda billiga huvudbonader till fest och maskerad hos oss på Fyndiq

Det är få saker som gör en sådan stor skillnad som en rolig huvudbonad. Vare sig du är ute efter en röd trekantshatt, diadem med hundöron eller en grön tyrolerhatt med fjäder hittar du det du söker efter här. I vårt stora sortiment med bra och billiga huvudbonader kan du verkligen gå loss utan att det kostar skjortan. Varför inte satsa på en randig nattmössa, en regnbågsfärgad glitterhatt eller en bonnet som får dig att se ut som en tysk mjölkpiga från 1700-talet? Låt fantasin sätta gränserna. Välkommen att fynda här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Olika maskeradkläder kräver olika typer av huvudbonader. Sök i sökrutan så hittar du både pannband, hårband och mössor. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

En röd fez, hårband med fjädrar eller Zorrohatt med vitt brätte?

Det finns nog lika många hattar och huvudbonader som det finns utklädnader. En sjökapten behöver sin kaptenshatt, en cowboy sin filthatt, matrosen sin seglarhatt och dalmatinern sina prickiga hundöron på diadem. Klär du ut dig kan du lika gärna go all in, annars blir inte looken fullständig utan endast halvhjärtad. Passa på att shoppa huvudbonader för flera tillställningar. En minihatt att ha till en 20-talsfest, en grön hatt till St. Patricks Day och en busig ölhjälm till 30-årsfesten och svensexan. Skynda att fynda!