Kundservice

Tillbehör & Verktyg för modellbygge

5 200 Fynd

Filtrera

Allt för ditt modellbygge

Hos Fyndiq hittar du ett brett utbud av tillbehör & verktyg för modellbygge. Oavsett om du behöver förstoringsglas, målarställningar eller olika färger och penslar så har vi det här. Kolla också in vårt enorma utbud av modellbyggsatser för både barn och vuxna.

Små verktyg för modellbygge

Hos Fyndiq hittar du ett brett utbud av tillbehör & verktyg för modellbygge, kolla in våra små verktyg som är perfekta för dig som bygger modeller. Vi har bland annat små pincetter, pysselknivar, nålfilar, och sidavbitare. Här hittar du också smarta hjälpmedel som underlättar när du ska bygga och måla dina modeller, kolla till exempel in våra smarta ställningar där du kan fästa dina delar så att du kommer åt dem från alla hål. Fynda bland ställningar i både plast och metall. Saknar du många verktyg så har vi massor av verktygssatser som innehåller de viktigaste och mest användbara verktygen du behöver för ditt modellbygge. För dig som har svårt att de mindre delarna rekommenderar vi våra olika förstoringsglas, du hittar dem i flera olika modeller, med eller utan LED, både ställbara eller förstoringsglas du sätter på ditt huvud.

Färg och lim

Hos oss hittar du ett stort utbud av lim som är perfekt när du bygger modeller. Välj ett lim med extra lång appliceringsnål när du ska limma små oåtkomliga detaljer. Använd gärna en av våra smarta upphängningsställ för att lätt kunna fästa ihop dina delar. Vi har lim som passar alla olika modellmaterial och tuber i olika storlekar till låga priser. Hos oss hittar du massor av olika färger till ditt modellbygge. I de flesta byggsatser ingår det färg men inte i alla. Kolla in Fyndiqs breda sortiment av färger, här hittar du färg som passar alla material. Letar du efter blanka eller matta toner så har vi det också, i vårt sortiment ska du kunna hittade den nyans du behöver.

Revells byggsatser för alla

Hos oss har vi ett brett utbud av modellbyggsatser från det väletablerade märket Revell. I deras utbud hittar du byggsatser inom flera kategorier, allt från krigsskepp och stridsflyg till sportiga bilar och retro coola folkvagnsbussar. Här hittar du modeller för alla åldrar och intressen. Har du yngre barn så har Revell byggsatser för dem också, till exempel Blixten McQueen som passar utmärkt för barn över tre år.