Kundservice

Fynda blixtlås billigt hos oss

2 617 fynd


Filtrera

Köp billiga blixtlås online för alla olika material inom sömnad här

En dragkedja på ett klädesplagg går lätt sönder om man inte är försiktig, men inte behöver du köpa ett helt nytt plagg för det inte — du kan laga plagget genom att sy på ett nytt blixtlås! Här hittar du massvis av billiga blixtlås i olika färger och material för olika typer av sömnad och tyger. Så allt du behöver göra när dragkedjan pajar är att leta upp ett blixtlås här hos oss på Fyndiq i en passande färg och lägga i varukorgen så kan du inom kort laga det som gått sönder.

Tips för ett lyckat köp

I produktbeskrivningen kan du snabbt se om den dragkedja du fastnat för passar sig för det material du vill fästa det på — och även vilket material själva draglåset är tillverkat i! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massvis av användningsområden

Vill du sy ett nytt kuddfodral, en klänning, ett par byxor eller laga ett plagg vars dragkedja gått sönder? Då kan ett blixtlås vara räddaren i nöden! Här finns dragkedjor med dolt blixtlås, i olika färger och i olika utformningar för att passa alla sorters tyger och mönster du kan tänkas vilja fästa dem i. Självklart kan du köpa draglås på meter och ha hemma vilket kan vara bra när du känner för att designa och sy ihop en jacka eller annat du vill ha dragkedja på!