Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda fina knappar billigt på nätet

583 Fynd

Hitta de knappar du söker här. Vi har barnknappar, plastknappar, träknappar och mycket mer. Fyndpriser och snabba leveranser.


Kan du sy i en knapp?

Många är det som tycker om att pyssla och sy, men ibland är det lätt att glömma bort att köpa olika sytillbehör som man plötsligt inser att man måste ha, som knappar! Så står man där med något som är nästan färdigt, men man saknar ett par bra tryckknappar för att färdigställa. Undvik att hamna i den situationen genom att köpa en massa fina knappar online från vårt stora utbud här på Fyndiq! Vi erbjuder många olika billiga knappar, allt från träknappar till färgglada barnknappar, så att du ska hitta vad som passar!

Tips för ett lyckat köp

Sybehör och knappar tar ofta slut snabbare än man tror, så det är alltid bra att köpa några extra när man ändå är igång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Heter det sybehör eller sytillbehör?

Vi har fått den frågan, och faktum är att båda är lika rätt! Sybehör är ett lite äldre ord som beskriver alla de saker man kan använda när man ska sy eller pyssla, som nål och tråd, sprättkniv, krita för markering, knappnålar och allt annat du kan tänkas behöva när du ska sy någonting! Om det är så att du inte har sytt sedan syslöjden i skolan kanske det känns lite läskigt att sätta igång, men så länge du skaffar dig alla de tillbehör och knappar du kan tänkas behöva så kommer du klara det galant, det tror vi på Fyndiq i alla fall!