Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda fina knappar billigt på nätet!

Kan du sy i en knapp? Många är det som tycker om att pyssla och sy, men ibland är det lätt att glömma bort att köpa olika sytillbehör som man plötsligt inser att man måste ha, som knappar! Så står man där med något som är nästan färdigt, men man saknar ett par bra tryckknappar för att färdigställa. Undvik att hamna i den situationen genom att köpa en massa fina knappar online från vårt stora utbud här på Fyndiq! Vi erbjuder många olika billiga knappar, allt från träknappar till färgglada barnknappar, så att du ska hitta vad som passar!

Tips för ett lyckat köp! Sybehör och knappar tar ofta slut snabbare än man tror, så det är alltid bra att köpa några extra när man ändå är igång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Heter det sybehör eller sytillbehör? Vi har fått den frågan, och faktum är att båda är lika rätt! Sybehör är ett lite äldre ord som beskriver alla de saker man kan använda när man ska sy eller pyssla, som nål och tråd, sprättkniv, krita för markering, knappnålar och allt annat du kan tänkas behöva när du ska sy någonting! Om det är så att du inte har sytt sedan syslöjden i skolan kanske det känns lite läskigt att sätta igång, men så länge du skaffar dig alla de tillbehör och knappar du kan tänkas behöva så kommer du klara det galant, det tror vi på Fyndiq i alla fall!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.