Kundservice

Fidget Boxar

1 255 Fynd

Kan du inte få nog av fidgets så är det absolut en box som du behöver skaffa. Passar även utmärkt som present till alla fidget-fantaster! I våra fidget sets får du ett kit med en större mängd olika fidgets att fippla med hela dagen. Alltid billig frakt och snabb leverans.


Stort urval av spel och pussel

Hos Fyndiq finns ett stort urval av spel och pussel. Oavsett om du letar efter kortspel, sällskapsspel eller kunskapsspel, så hittar du det hos oss. Det är bara att välja och vraka mellan klassiker som UNO och Yatzy. Eller så satsar du på ett brädspel till familjen. Sist men inte minst, hos Fyndig är det billigt, lätt att beställa och snabb frakt.

Brädspel

Du kommer inte att ha några svårigheter att hitta ett spel som passar dig. Hos Fyndiq finns ett stort urval av brädspel. Du kommer att hitta klassiker som Fia, Schack och Monopol. Men även mängder av nya spel som du inte spelat förut. Dessutom kommer du att hitta spel för de äldre, till exempel vuxenspel, såsom dryckes- eller relationsspel. Kanske har du tröttnat på dina frågesportspel, här hos Fyndiq finns en hel uppsjö. Frågesportspelen finns både till barn och vuxna. Därtill har Fyndiq mängder av mediala spel som tarotkort och spåkort som har blivit populära på senare år.

Fidget box

Så kallade fidget toys har blivit en succe på marknaden. Hos Fyndiq kan du hitta en fidget toy som passar dig. Välj mellan Pop It, Cubes, Spinners och mycket mer. Vidare finns det oändligt många varianter, färger och modeller. Om du inte kan bestämma dig så har vi samlat en hel uppsättning av olika fidget toys i en fidget box. I boxen har du överraskningar som passar alla i familjen.

Pussel för vuxna

Att sitta och pussla är avkopplande och utmanande på samma gång. Fyndiq har ett brett utbud av pussel för alla åldrar. Variationen av färger, motiv och antal bitar är stort. Här hittar du svåra pussel med upp till 10 000 bitar eller utmanande 3D-pussel. Dessutom har vi pusselmattor så att du snabbt kan lägga undan ditt pussel utan att det faller i bitar.

Barnpussel

För de yngre finns såklart barnpussel för alla åldrar. Genom att pussla så utvecklar barn sin kognitiva förmåga. Ytterligare typer av pussel är så kallade 3D-pussel, många barn tycker om dem eftersom de påminner om att bygga med saker. Så köp hem ett pussel och förena nytta med nöje.