Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga pussel här

Köp pussel billigt online här!

Trött på sällskapsspel, men ändå sugen på att göra något tillsammans med någon? Då kan ett pussel vara något för dig! Här har vi massvis av billiga pussel att välja bland – med få eller många bitar och för både stora och små. Vad sägs som ett megapussel i 1 500 bitar med Lofoten i Norge som motiv? Eller du kanske vill ha en pusselmatta med bokstäver för de allra minsta? Vi har pussel för vuxna och vi har pussel för barn, och vad är mysigare än ett pussel spel som alla kan göra tillsammans – få saker om du frågar oss! Kolla igenom vårt breda utbud av spännande pussel, eller puzzel som vi lite skämtsamt gillar att säga, och köp det du vill ha redan idag!

Pussel: enkelt, svårt eller mittemellan?

Pussel kommer i alla möjliga utformningar och här hittar du de allra flesta sorters pussel. Ett svårt är till exempel ett pussel med europakartan som färgstarkt motiv i 1 500 bitar, eller varför inte ett mega pussel i 10 000 bitar? Eller du kanske vill bli ännu lite mer utmanad? Då kan våra häftiga 3D pussel med olika motiv vara något för dig – dessa passar alla som har lite tålamod och som gillar att bygga. Ett enklare däremot är Princess pusslet i 100 bitar som du kan lägga ensam eller tillsammans med barnen. Bland våra barnpussel finns såklart ytterligare lite enklare pussel och visst kan du hitta pussel med 500 bitar såväl som pussel i 1000 bitar. Vilken svårighetsgrad lockar dig? När du känner för att pussla, ja då ska du definitivt köpa pussel ögonaböj här, online hos oss på Fyndiq. Vi har pussel för alla smaker och i olika svårighetsgrader vilket gör det busenkelt för dig att hitta ett som passar hela familjen!

Tips för ett lyckat köp!

Vissa pussel är svårare än andra, så när du vill ha ett som passar hela familjen kan det vara bra att läsa igenom produktbeskrivningen först så att du är säker på att du väljer rätt! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer.

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.

Vanliga frågor och svar

Vad är pussel?

Ett pussel är gjort av olikformade bitar som du ska sammanfoga med varandra för att skapa ett motiv eller en bild. Klassiska pussel är gjorda i trä, men det finns även pussel i plast och i andra material att välja på. Hur många bitar ett pussel har är olika och du kan hitta pussel i allt från 5 bitar upp till pussel i 10 000 bitar, och bra att känna till är att ju fler bitar desto högre svårighetsgrad har pusslet du lägger.

Varför pussel?

Pussel är ett utmärkt tidsfördriv och kan göras ensam eller tillsammans hela familjen. Ju fler bitar ett pussel har desto längre tid tar det att lägga. Att pussla är även en bra aktivitet för att träna hjärnan att se mönster och logik, vilket gör pussel till en utmärkt sysselsättning för såväl stora som små.

Varför lägga pussel?

Att lägga pussel är ett bra sätt att öva upp hjärnans kognitiva förmågor, alltså hur hjärnan drar slutsatser, eftersom pussel kräver fokus då bitarna ska passa in i varandra på rätt sätt och bilda en specifik bild. Studier i kognitiv slutledningsförmåga har även pekat mot att pussel hjälper dig att träna upp din förmåga att lösa uppgifter som kräver att du hittar samband för att skapa en helhet.

Varför köpa pussel på nätet?

Det finns flera fördelar med att köpa pussel på nätet. Dels kan du hitta flera olika på en och samma plats såsom hos oss på Fyndiq och dels kan du alltid hitta information om pusslet du funderar att köpa. I produktbeskrivningen till varje pussel kan du exempelvis läsa om svårighetsgrad, rekommenderad ålder och hur långt tid det tar på ett ungefär att lösa pusslet.