Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga pussel!

Köp pussel billigt online här! Trött på sällskapsspel men ändå är sugen på att göra något tillsammans? Då kan ett pussel vara något för dig! Här har vi massvis av billiga pussel att välja bland — med få eller många bitar och för både stora och små. Vad sägs som ett megapussel i 1 500 bitar med Lofoten i Norge som motiv? Eller du kanske vill ha en pusselmatta med bokstäver för de allra minsta? Kolla igenom vårt breda utbud av spännande pussel och köp det du vill ha redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vissa pussel är svårare än andra, så när du vill ha ett som passar hela familjen kan det vara bra att läsa igenom produktbeskrivningen först så att du är säker på att du väljer rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enkelt, svårt eller mittemellan? Pussel kommer i alla möjliga utformningar och här hittar du flera olika sorter. Ett svårt sådant är till exempel ett med europakartan som färdigt motiv i 1 500 bitar — och ett enklare är Princess pusslet i 100 bitar. Eller du kanske vill bli ännu lite mer utmanad? Då kan våra häftiga 3D pussel med olika motiv vara något för dig — dessa passar alla som har lite tålamod och som gillar att bygga. Här finns något för alla smaker och i massvis av olika svårighetsgrader vilket gör det enkelt att hitta ett som passar hela familjen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.