Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga bad barn UV-kläder online!

Fyndiqs favoriter

Fynda billiga UV-kläder barn online hos oss på Fyndiq! Att bada och sola är något som barn verkligen gillar, men viktigt är att skydda sina barn mot solens UV-strålar. Det kan du enkelt göra med UV-kläder för barn som du fyndar billigt online hos oss på Fyndiq! Här hittas mängder av bra uv-kläder för barn i alla åldrar att bära såväl på stranden som i vattnet. Vad sägs till exempel om en Swimpy UV-hatt med Bamse på för minstingen eller kanske en tuffare våtdräkt för det lite äldre barnet? Hos oss hittar du kläder med UV-skydd i alla möjliga utformningar för barnen – välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att smörja barnen med solskyddsfaktor också – några klick bort hittar du både solskyddskrämer och sprej att köpa med dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Farligt med UV-strålning för de små! Att skydda småttingarna mot solen skadliga UV-strålning är viktigt, och det är just därför som UV-kläder är smarta att ha. Dessa kläder skyddar nämligen mot UV-strålarna och här finns både hela set och separata delar. Dessutom finns dessa skyddande kläder med både Hello Kitty, Bamse och andra karaktärer på att välja och vraka bland från en rad olika varumärken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.